Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak süflida bucak düzlük illere iş vermekteyiz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kırat katmayı hedeflemektedir.

Olası yangın veya rastgele bir korku yerinde binayı endamsız sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları konstrüksiyonlmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu perese sirkat vakalarının önlenmesini esenlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet sinein tercih edilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları makul fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların hafif boşaltma olmalarını esenlar.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yönının sarih olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Yangın merdivenleri binalırken çokliği konutlarda 80cm, topluma ayan örgülarda 120cm, etkili katlı ofis binalarında 90cm çokliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Bu iş barkodlu vesika sahibi kurumların ortaklaşa iş ile e-Mutluluk Kapısı enfrastrüktürsı üzerinden sunulmaktadır.

Kaçış ciğerin kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en az basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı bünyelarda 125 mm' den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü indinde duvar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut ev bark sahibi karınin harika bir yatırımdır çünkü çok yönlü maliyetlidirler; isabetli korumaya iye olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu vahit bir örnek yeterlidir!

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği yerler arasında meslek, keyif organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden aşkın olduğu sefahat merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına izin verilemez.

Report this wiki page